U скала

Ningbo Weasion е професионален производител на U скали. Нашата компания се намира в Нингбо, провинция Zhejiang, близо до пристанище Нингбо, с уникални географски предимства и удобен транспорт. Понастоящем нашите продукти включват теглителна клетка, дисплей за претегляне, различни везни и аксесоари за претегляне

Ние сме в тази област повече от 10 години, с група от опитен, квалифициран екип за проектиране и обработка, в момента компанията разполага с разнообразие от обработващо, тестващо оборудване, десетки, способни на ефективно и високо качество за изпълнение на поръчките на клиентите.

U Scal с двуслойна структурна изцяло стоманена платформа за претегляне или добавете регулиращи крачета към четирите ъгъла на външната рамка тип PD, Вградена кутия за свързване, красива и щедра, U-образна подова скала приема специална секция заваряване на стоманена група, висока якост на тялото на скалата и напълно гарантирана точност, Повърхността е обработена с пясъкоструене и лак за печене, който има силна устойчивост на корозия. С Лек с преносими и подвижни малки ролки, лесен за придвижване, може да се постави отстрани, когато не е в употреба, Еднослойна, двуслойна структура, U-образна подова скала приема интегрален панел, Seiko заваряване, дългосрочна употреба, Повърхността е обработена с пясъкоструене и печене лак, който има силна корозионна устойчивост, Когато не се използва, вие може да го постави настрани, без да заема място.

нашата компания има сертификат за качество по ISO, в близко бъдеще също ще сертифицира CE и OIML, нашите U везни се продават в много региони и страни по света, включително Югоизточна Азия, Виетнам, Мианмар, Тайланд, Индонезия, Малайзия, Иран, Турция, Саудитска Арабия в Близкия изток, Европейска Русия, Украйна, Великобритания, Италия, Испания, Южна Африка, Алжир, Египет в Африка, САЩ, Канада в Северна Америка, Бразилия, Аржентина, Чили, Колумбия, Мексико и т.н. в Южна Америка.
Купете {ключова дума}, която може да бъде персонализирана от Weasion, която е един от водещите производители и доставчици в Китай. Нашите продукти не само са преминали CE и OIML сертификация, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако количеството ви на едро е голямо, можем да ви предоставим евтина цена. Нашите модерни продукти са елегантни и изискани в дизайна. Ние също така предлагаме добро обслужване като едногодишна гаранция. По-важното е, че нашият продукт е издръжлив и лесен за поддръжка. И ние също така поддържаме групово. Можете да бъдете спокойни да закупите от нас най-новите и качествени U скала, ​​произведени в Китай. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.