Платформа Везна

Ningbo Weasion е професионален производител на везни за платформи. Нашата компания се намира в Нингбо, провинция Zhejiang, близо до пристанище Нингбо, с уникални географски предимства и удобен транспорт. Понастоящем нашите продукти включват теглителна клетка, дисплей за претегляне, различни везни и аксесоари за претегляне

Ние сме в тази област повече от 10 години, с група от опитен, квалифициран екип за проектиране и обработка, в момента компанията разполага с разнообразие от обработващо, тестващо оборудване, десетки, способни на ефективно и високо качество за изпълнение на поръчките на клиентите.

Платформена везна с ярък LED дисплей, за да се гарантира използването на тъмна среда, AC и DC двойна употреба, интегрирани за посрещане на клиентите, оловно-киселинни батерии, които не се нуждаят от поддръжка, намаляват разходите ви за употреба, внесени чипове, гъвкава и променяща се функция за сън спестяват енергия навсякъде за вас, прост интерфейс за хуманизирана работа, лесен за използване като мобилен телефон. Платформата е малка, лесна за придвижване и малка електронна платформа. Има три вида преброяване, претегляне и ценообразуване; подходящ е за входящи и изходящи складови материали и може да се използва и за проверка на продуктите на производствената линия.

Нашата компания има сертификат за качество по ISO, в близко бъдеще също ще направи сертификати CE и OIML. Нашите платформени везни се продават в много региони и страни по света, включително Югоизточна Азия, Виетнам, Мианмар, Тайланд, Индонезия, Малайзия, Иран, Турция, Саудитска Арабия в Близкия изток, Европейска Русия, Украйна, Великобритания, Италия, Испания, Южна Африка, Алжир, Египет в Африка, САЩ, Канада в Северна Америка, Бразилия, Аржентина, Чили, Колумбия, Мексико и т.н. в Южна Америка.

Купете {ключова дума}, която може да бъде персонализирана от Weasion, която е един от водещите производители и доставчици в Китай. Нашите продукти не само са преминали CE и OIML сертификация, но също така предоставят ценови листи и котировки. Ако искам да продавам на едро, каква цена ще ми дадете? Ако количеството ви на едро е голямо, можем да ви предоставим евтина цена. Нашите модерни продукти са елегантни и изискани в дизайна. Ние също така предлагаме добро обслужване като едногодишна гаранция. По-важното е, че нашият продукт е издръжлив и лесен за поддръжка. И ние също така поддържаме групово. Можете да бъдете спокойни да закупите от нас най-новите и качествени Платформа Везна, ​​произведени в Китай. Добре дошли приятели и клиенти от страната и чужбина, за да посетят нашата фабрика и да си сътрудничат с нас, надяваме се да можем да спечелим двойно.